srijeda, 14. srpnja 2021.

Metoda da se magija izbaci iz tijela



 Mjesto na kojem omađijani osjeća bol često je dio na tijelu gdje je magija prisutna, posebno ukoliko je riječ o stomaku. 

Kako bi se pojedena ili popijena čarka izbacila van, i samim time se čovjek oslobodio začaranosti, potrebni su slijedeći sastojci:


° 20 g suhog bosiljka.


° 20 grama ruže (lišće, grana, latice) 


° 20 grama lovorovog lista. 


Navedeni sastojci se prvo isperu u mlakoj vodi a potom stave u posudu u kojoj se nalazi 3,5 litre vode koja se zagrije na vatri, sve dok se njena boja i okus ne promjeni. Nakon toga posuda s vodom se ostavi na hlađenje i filtrira. Omađijani tu vodu pije sve dok ne povrati ono što mu je u želucu. Također, preporučuje se nakon povraćanja pojesti sedam datulja i jednu kašiku meda. 

Omađijani pri pijenju napitka za izbacivanje magije trebao bi sjediti na koljenima, na visokom predmetu od 40 centimetara ili više poput stolice. Ispod njega treba da je postavljen lavor. Ukoliko mu se javi mučnina a on i dalje ne može povratiti onda se može poslužiti stavljanjem prsta duboko u usta kako bi stimulisao nagon za bljuvanjem. 

Kada se povrati u lavor treba uzeti ptičje pero ili grančicu drveta i kružnim pokretima brzo miješati bljuvotinu u krug. Potom se izvadi grančica ili pero pa pogledamo da li na njima ima ljepljive tečnosti, niti, crvenih mrlja i slično tome. Ukoliko se nešto od navedenog uoči onda ste uspješno obavili metodu i oslobodili se magije. 

Ono što ste povratili u lavor odnesite napolje i negdje prolijte. 

NAPOMENA: Opisana metoda nije predviđena za osobe koje pate od čira na želucu, probavnih smetnji ili hemeroida. Isto tako, niti trudnice ne smiju biti podvrgnute opisanom načinu izbacivanje magije iz tijela.


www.esmerovic.com