subota, 15. svibnja 2021.

Austrija dala podršku Izraelu za ubijanje Palestinaca


Velika pohvala za iranskog ministra vanjskih poslova Javada Zarifa koji je otkazao posjet Beču zbog toga što je vlada nacističkog kancelara Sebastijana Kurtza objesila izraelsku zastavu kao znak podrške za razaranje Gaze i  preko 300 ubijenih Palestinaca, te koja kao i USA vidi samo rakete koje ispaljuje pokret otpora, ali ne one izraelske koje doslovno ruše zgrade i kuće te masovno ubijaju civile. Dok po Gazi leže leševi mrtvih ljudi, posebno male djece, Austrija se jedino brine da li ubica i agresor ima dovoljno snage i naoružanja da pobije što više muslimana. Znajte svi da je Austrija neprijatelj ne samo Palestine nego i cijelog islamskog svijeta. Bojkotujte je na svim poljima! (Podršku Izraelu dala je i Slovenija te Češka).

Da zločinac uvijek staje na stranu drugog zločinca pokazat će vam sljedeće činjenice:


- Zbog Austrije je počeo Prvi svjetski rat usljed kojeg je pobijeno 20 milliona ljudi. 

- Austrija je kao kolonijalna sila (Austro-ugarska monarhija), prema neslužbenim podacima, pobila preko pola miliona ljudi na Balkanu.

- Predsjednik Austrije Kurt Waldheim (1986-1992.) bio je poznati nacista.

- Austrijski nobelovac Petar Handke poznati je nacista koji negira genocid u Srebrenici i brani ratnog zločinca Slobodana Miloševića, opravdavajući tako sva ubijanja po BiH, Hrvatskoj i Kosovu. 

- U Beču još i danas pojedine ulice nose nacističke nazive. Nikada se Austrija nije i nikada neće odreći svoje nacističke prošlosti s kojom se ponosi. Eto vam najboljeg dokaza da Izrael brane samo oni koji su iste takve ubice i zločinci kao i Jevreji.

U Bosni postoji dobra izreka koja kaže: "Od starog neprijatelja nikad neće biti novog prijatelja."



🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸