petak, 21. svibnja 2021.

O zapisima i hamajlijama


Pojedinci koji posjeduju fizičku i mentalnu snagu mogu se baviti ovom spiritualnom naukom. Stari i bolesni ljudi trebaju se kloniti toga jer će imati više štete nego koristi. 

Morate biti u stanju ritualne čistoće a to znači da obavite vjersko pranje ili se istuširate. Tijelo mora biti čisto kao i odjeća. Iako se ne morate za svaki rad okupati trebate paziti da ste čisti nakon velike nužde, spolnog odnosa a žena ne smije biti usred menstrualnog ciklusa.

Papir na kojem se pišu znakovi, slova i kvadrati uvijek mora biti čist, bijele boje i bez linija. Vrlo je poželjno prije početka pisanja papir držati nekoliko minuta u dimu tamjana. Kao što je poznato dim tamjana je "hrana" za džinne, pa će se brže odazvati na zapovijed koja se unosi u tekst.

Talismani se uglavnom pišu mastilom od šafrana u koji se dodaje ružina voda ili kišnica. Za ljubavne zapise u mastilo se dodaje i mošus. 

Hamajliju protiv crne magije radite ponedjeljkom ili petkom ujutro, sat vremena prije sunčeva izlaska. Amulet pišite sa novom i neupotrebljavanom olovkom crvene ili zelene boje. Nakon toga više tu olovku ne koristite za talismansku magiju.

Ukoliko nakon pisanja i izrade zapisa osjetite veliki umor to je dobar znak koji govori da je talisman u sebe "upio" vašu životnu energiju, koja će mu pomoći da djeluje za ono čemu je namijenjen.