ponedjeljak, 24. svibnja 2021.

Četiri vrste penisa

Postoji drevna mudrost opisana u arapskoj knjizi Al-Baitul Hakk o prepoznavanju karaktera i osobina nekog muškarca po izgledu njegovog penisa. Ova mudrost se bazira na uvjerenju da se svi penisi mogu svrstati u četiri elementa a to su zemlja, voda, vatra i zrak. Međutim, kako to nalaže tekst knjige, većina penisa je zapravo kombinacija dva ili tri od navedenih elemenata.



ZEMLJANI PENIS


Lako ga je prepoznati. Njegov oblik je poput  povrća čiji je korijen duboko u tlu poput jam-a, slatkog krompira, mrkve itd. To je vrsta korijena koji će uspjeti samo kada se posadi duboko u tamno i vlažno tlo. Obično je zemljani penis krupan i dug, nepravilnog oblika i tamnije boje. Testisi su obično veliki, dlakavi i dugi. Penis elementa zemlja je vjerne (domaće) prirode i vrlo sposoban. Voli kultivirati i orati, a to je odlika svake uspješne bračne veze. Naginje uobičajenoj praksi odnosa i rijetko kada odudara od ustaljenih normi ponašanja. Može djelovati pomalo nasilan, ali najviše voli da vodi ljubav jednostavno i spontano, kao što je to njegova priroda. Ponekad se kaže da je tip muškarca koji ima zemljani penis "manje pametan."



ZRAČNI PENIS


Ova vrsta penisa obično je duguljasta, tanka i blijede boje, a testisi su svijetli, okrugli i srednje veličine. To je umjetnički penis i njegov vlasnik je obično zabavne naravi a nerjetko i umjetnik. Uobičajeno za zračni penis jeste to da je iskrivljen na svojoj osovini, a zbog njegove iskrivljene prirode moguće je da dobar postotak muškaraca, kojemu on pripada, ima neobičan seksualni apetit ili vole eksperimentirati u seksu. Za zračni  penis se obično misli da je promiskuitetan ili nevjeran te čini svog vlasnika švalerom. Međutim, ukoliko partnerica osvoji njegovo srce onda muškarac zračnog penisa postaje kvalitetan i maštovit partner sa kojim nikada u krevetu nije monotono.



VATRENI PENIS


Za ovu kategoriju penisa se smatra da je najmuževniji. Karakter muškarca koji ga posjeduje obično je agresivan, zna biti naporan ili zatvoren u sebe. Oblik ovog penisa je zbijen, ravan i uravnotežen, ali ne dugačak. Što se tiče boje, svijetlocrvena je ili jarko ružičasta. Čovjek koji ima penis elementa vatre posjeduje gorući i zavodnički apetit. Obično ga privlače mnoge žene. Seks s njegovim vlasnikom obično je "vatren", a bračni život s tim muškarcem može biti iznimno strastven. No, većina žena možda ne može tolerirati stav ovog muškarca.


VODENI PENIS


Za penis elementa voda mekoća je  karakteristična osobina. Obično je manje dužine, mekanog oblika i ženstven. Muškarci koji imaju vodeni penis obično su čuvari bračne sreće. Oni će kuhati, prati, peglati odjeću i tako dalje. Zbog te "majčinske" uloge koju on preuzima na sebe njegova se partnerica ponekad zna osjećati krivom i uplašenom, pogotovo ako i sama voli taj posao. Obično je muškarac sa vodenim penisom snažan u svojoj seksualnoj želji i dobar je stimulator koji lako podstakne ženu da vodi ljubav s njim.